2021-09-21 07:36:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Boldog és nyugalmas napra számíthatsz, egész nap mosolyogsz

Napi horoszkóp szeptember 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint olyasvalakit bántasz meg ma csípős szavaiddal, akit pedig nagyon nem kellene. Az illető, bár ellenségnek tűnik, valójában nagyon is a javadat akarja. Jobb, ha mielőbb kiengeszteled. Még jó barátok, üzlettársak, vagy éppen szeretők lehettek...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó hangulatban vagy, mert végre elérted azt, amire vágytál: a te kezedben van az irányítás. Ám kétes nyeremény ez: majd meg fogod látni, hogy néha bizony jobb lenne védtelennek lenni. Egyelőre élvezd a hatalmat, ám legyél kész arra is, hogy engedményeket tegyél.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mindig te vagy az élenjáró a szellemi dolgokat illetően a munkahelyeden. Folyton kitalálsz, meglátod a kézenfekvő és egyszerű megoldásokat. Javaslataiddal ma elkápráztathatod a főnökeidet is. Jó úton haladsz a magasabb pozíció felé.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Boldog és nyugalmas napra számíthatsz, egész nap mosolyogsz. A vidámságod ragadós: a környezetedben is mintha kisütne a nap. Az erődből még arra is telik, hogy estére valami finomságot süss a családnak.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szép, csendes és nyugodt napra számíthatsz. Ha ezt a csendet és nyugalmat sikerül fénnyel és szeretettel telíteni, akkor gyönyörű béke honolhat körülötted. Egyéb esetben csak úgy érzed, hogy unatkozol...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem halogathatsz tovább egy döntést, amit már régóta mérlegelsz magadban. A kedvesed is régóta rágja már a füled valamiért. Vagy a házad táján vált halaszthatatlanná egy munkálkodás, javítás, vagy felújítás. Lehet, egyszerre több téren.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Megint el vagy havazva, ki sem látsz a munkából. Sajnos ez azzal is járhat, hogy már a kedvesedet is elhanyagolod. Ne sértődj meg, ha zokon veszi ezt tőled.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó okod van azt remélni, hogy hamarosan emelkedhetsz a ranglétrán. A fizetésemelésben is bízvást bízhatsz, de ha ez ügyben kételyeid vannak, beszélj még ma a főnököddel! Egy biztos: több pénzt csak több felelősséggel járó munkáért adnak.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyi konfliktusokat most megédesítheti valami szerelmi románcféle. Azért gondold meg jól, mennyire merülsz el a kalandban. Nem lenne jó, ha jobban fájna, mint amennyire jó volt. Persze ebből még bármi alakulhat, és ez a te döntéseiden is múlik.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valahogy túlontúl visszahúzódó, hogy nem mondjam, magának való lettél mostanában. Lehetséges, hogy ez jelenlegi munkakörödből is adódik. Azért akkor is ápold a kapcsolataidat, ha nincs momentán szükséged rájuk.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, elvesztetted az irányítást a dolgok fölött. Bele kell törődnöd, hogy bizonyos munkákban már nem te döntesz, egyes ügyeket kivettek a kezedből. Jobban jársz, ha ezt belátván, nem is akarod már beleártani magad ezekbe.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A taktikai érzék most kevésnek bizonyulhat. Sokat számít az is, hogy a kollégáid, főnökeid mennyire szeretnek, vagy hogy mennyire bíznak meg a szakmai tudásodban. Törekedj rá, hogy megkedveljenek - de hát az neked nem is jelenthet gondot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: